Kunst i Favrskov 2016  

 Den 3. - 4. september i Søften kultur- og idrætscenter

Det var Lions Club Hinnerup, der i samarbejde med Kunstudvalget for Favrskov Kommune, Kulturelt Samvirke Favrskov og Søften kultur- og idrætscenter,  stod for afviklingen af den store kunstudstilling.

 

 Der meldte sig 56  kunstnere fra nær og fjern, til at deltage i den store kunstudstilling i Søften kultur- og idrætscenter. DE  skabte med deres værker en flot og spektakulær udstilling i det helt nye Søften kultur- og idrætscenter.

 

Det skal ses i forhold til de 33 kunstnere som arrangørerne, Lions Club Hinnerup, Kunstudvalget for Favrskov og Kulturelt Samvirke Favrskov sidste syntes var et fantastisk resultat. 

 

De nye pragtfulde lokaliteter i det nu helt færdigtbyggede Søften kultur- og idrætscenter blev en fantastisk ramme om udstillingen.

 

Faciliteterne for både kunstnere og publikum var helt i top, med en flot indgang og lobby og den nye “Café Gesmack “  hvor værten Anja Helmar, havde travlt at servicere et stort publikum.

 

Iøvrigt er der også gratis internet for kunstnerne i hele centret

 

Godt 700 publikummer kom forbi Søften kultur- og idrætscenter de to dage udstillingen varede, og fik gode oplevelser med flot og spændende kunst.

 

 

 

 

 

 

 

Styregruppen kan kontaktes på  favrskovkunstner@gmail.com  og via hjemmesiden www.kunstifavrskov.dk

Se billeder og videoklip fra udstillingen herunder: 

Det nye Søften kultur- og idrætscenter med den nye bygning i forgrunden og den gamle Præstemarkhal i baggrunden til højre. Blev fyldt med god kunst fra hele landet.

Det nye Søften kultur- og idrætscenter med den nye bygning i forgrunden og den gamle Præstemarkhal i baggrunden til højre. Blev fyldt med god kunst fra hele landet.

Alle kunstnere fik tilsendt plakater, annonce og en 8 siders folder som PDF til udsendelse til egne kundedatabaser. Folderen blev også udleveret eller udsendt med posten i et passende antal til kunstnerne. Folderen var også tilgængelig på biblioteker og kulturhuse,   i hele det Østjyske område.

Alle kunstnere fik tilsendt plakater, annonce og en 8 siders folder som PDF til udsendelse til egne kundedatabaser. Folderen blev også udleveret eller udsendt med posten i et passende antal til kunstnerne. Folderen var også tilgængelig på biblioteker og kulturhuse, i hele det Østjyske område.

En af kunstnerne Mogens Mønsted spiller klassisk på tværfløjte

Rojan Ibrahim fra Syrien spillede folkemusik på Saz

Del siden